Чужденец, който подарил комплект тенджери на пловдивчанка за 8 марта,

...
 Чужденец, който подарил комплект тенджери на пловдивчанка за 8 марта,
Коментари Харесай

Чужденец подари тенджери на пловдивчанка, задигна 8500 лева от дома ѝ

 Чужденец, който подарил комплект тенджери на пловдивчанка за 8 марта, отмъкнал крупна сума от вкъщи ѝ.

Работата на чиновниците почнала през вчерашния ден, откакто жителка на регионалния град се оплакала, че от жилището й са откраднати 8500 лв..

Потърпевшата показала, че неналичието на парите открила във вторник, когато изпратила чужд клиент. Мъжът я бил заговорил на улицата на погрешен български език под претекст, че й подарява първокласен комплект тенджери във връзка Международния ден на дамата.

Приятно сюрпризирана от жеста, пловдивчанката се съгласила непознатият да я откара с автомобила си до нейния адрес, дружно с обемистия кашон. Там мъжът помолил домакинята да му даде пари за превоза, а тя му платила от плик, който извадила от несъмнено място.

Последвало искане от страна на госта и за чаша вода, след което той си тръгнал с обещанието, че ще донесе още един подарък, само че повече не се върнал. По случая са подхванати голям брой оперативни и издирвателни дейности, а от обзор на видеокамери в региона е засечен автомобилът чартърен, с който причинителят се придвижвал.

В непосредственост да адреса на пострадалата мъжът е арестуван, открита е самоличността му – румънски жител на 34 години. Пред проверяващите той направил цялостни признания, а откраднатата от него сума е конфискувана. По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в Районна прокуратура – Пловдив на мъжа е повдигнато обвиняване, арестуван е за период до 72 часа.

Това е следващият случай на машинация, в която става въпрос за посуда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР